Over mij

Ik ben Anouk en ik beheer deze blog. Ik ben 16 jaar jong en zal hier over nagels, lifestyle en andere dingen die mij interesseren gaan schrijven. Ik zit in de 4e klas Havo dus zal niet genoeg tijd hebben om elke dag een artikel online te hebben. Maar regelmatig een artikel over nailart, nagels, nagelverzorging of lifestyle, kan je op mijn blog wel verwachten. Ik ben geen professional op nagel gebied en ik leer ook elke dag nog nieuwe dingen bij. Maar het is wel iets wat ik leuk vind en waar ik graag mee bezig ben. Naast achter mijn laptop zitten heb ik ook andere hobby’s waaronder vooral tekenen en paardrijden. Voor de rest houd ik er van om creatief bezig te zijn maar de meeste tijd zit ik achter mijn laptop, dat wil niet zeggen dat ik niet creatief bezig kan zijn op mijn laptop. Ik vind het heel leuk om foto’s te bewerken.
Ik houd heel erg van muziek en kan er in op gaan, ik hoor niks meer van de mensen om me heen. Ik ben vooral heel in mezelf, een beetje verlegen, ik zal niet snel op een vreemd iemand afstappen maar als ik eenmaal gewend ben op een plaats ben ik een spontaan persoon!

Ik ben met deze blog begonnen omdat ik iets wil wat ik vol kan houden, een soort doel dat ik om de dag een artikel online moet hebben. Als ik ergens aan begin ben ik het na een paar weken meestal weer zat en dan houd ik er mee op. Ik probeer zoveel met deze blog bezig te zijn als mogelijk is. Natuurlijk ben vind ik het ook leuk om te schrijven. Ik maakte vroeger op school altijd graag en veel verhalen, dan zorgen ik dat ik snel al mijn werk af hat zodat ik achter de computer aan mijn verhaal kon verder gaan.

Ik ben enorm van de budget producten, je zult mij dan ook niet zo snel met een Essie lakje zien rondlopen,  niet omdat ik ze niet mooi vind, of goed, maar omdat ik  €10,- veel geld vind. Voor hetgeen waar ik het voor gebruik vind ik dat er ook hele goede budget producten op de markt zijn. Dus ik wil jullie ook een beetje laten zien dat je niet veel geld nodig hebt om een mooie creatie te maken op je nagels.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s