Review Essence LE lakjes

DSCN3610 (600x450)Een tijdje terug schreef ik over de limmited edition van Essense deze februari. Ik was erg enthousiast en toen ik laatst bij het Kruidvat was heb ik meteen drie items mee genomen waar ik erg benieuwd naar was. Natuurlijk moest ik de lakjes even voor jullie testen dus heb ik er twee mee genomen. Voor swatches en mijn mening, lees snel verder.

DSCN3545 (600x450)Ik heb deze twee kleurtjes meegenomen. Always on my mint en nothing but lovestoned. Ik ben erg fan van koraal kleurtjes en ik had een nieuwe mint kleur nodig dus de keuze was snel gemaakt. In het artikel dat ik eerder noemde vind je de andere kleuren terug.

DSCN3583 (600x450)Als eerste nothing but lovestoned. Het is een mooie koraal kleur die binnen drie laagjes mooi is. Hij is ook te doen met twee laagjes maar voor een optimaal effect ga ik voor drie. De lak heeft een fijn kwastje en de lak zelf is niet te dik maar ook niet te dun. Precies goed!

DSCN3611 (600x450)Deze lak verraste me door met twee laagjes mooi te dekken! Dat zie je niet snel bij een pastellak, super goed dus!

Al met al ben ik dus erg tevreden met deze kleurtjes. Ik verwachtte dat ik met de mint kleur zeker drie laagjes zou moeten aanbrengen maar het tegendeel is me bewezen. De lakjes van deze LE kosten €1,89 een prijs die we van Essence gewend zijn natuurlijk.

xxx

Advertenties

2 gedachtes over “Review Essence LE lakjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s